Witaj! Zaloguj lub Rejestracja w serwisie.
Wtorek 25 Kwietnia 2017 roku
Zawsze » Forum Użytkownicy Grupy Statystyki Galeria Giełda » Kupię Sprzedam Oddam/Zamienię
Szukaj:
  Galeria  

Poprzedni temat «» Następny temat
Jak zbudować własny inkubator--instrukcja.
Autor Wiadomość
kubakurak 


Województwo: Podlaskie
Wiek: 13
Dołączył: 03 Mar 2016
Posty: 306
Skąd: Korycin
Wysłany: 2017-04-19, 20:27   

repcak, dla mnie najbardziej podoba się jak po prostu wsadzam w kontakt. Bezproblemowo, łatwo, przyjemnie i bezpiecznie. ;)
_________________
Zobacz moje kury ^_^ :
http://www.forum.woliera.com/viewtopic.php?t=35594
 
 
repcak 



Województwo: Warmińsko-Mazurskie
Wiek: 16
Dołączył: 23 Gru 2015
Posty: 906
Skąd: ok. Olsztyna
Ostrzeżeń:
 5/6/9
Wysłany: 2017-04-19, 20:29   

kubakurak, to też jest , prostę , ale wydaję się mi że dla ciebie najlepszy będzie rt-5c łatwy w obłudze i nie awaryjny
_________________
Kacper
 
 
kubakurak 


Województwo: Podlaskie
Wiek: 13
Dołączył: 03 Mar 2016
Posty: 306
Skąd: Korycin
Wysłany: 2017-04-19, 20:31   

repcak, tez cos mnie do niego ciągnęło. Najlepsze jest to, że ma system odłączenia zasilania w przypadku przegrzania. :D
_________________
Zobacz moje kury ^_^ :
http://www.forum.woliera.com/viewtopic.php?t=35594
 
 
repcak 



Województwo: Warmińsko-Mazurskie
Wiek: 16
Dołączył: 23 Gru 2015
Posty: 906
Skąd: ok. Olsztyna
Ostrzeżeń:
 5/6/9
Wysłany: 2017-04-19, 20:39   

kubakurak, Mówię ci bież go , i później się nie martw o gwarancję itp , łatwy w podłączeniu , mi zależy na cenie , bo szkoda mi takich pieniędzy za termoregulator , jak mogę zamówić taniej z Azji.
_________________
Kacper
 
 
kubakurak 


Województwo: Podlaskie
Wiek: 13
Dołączył: 03 Mar 2016
Posty: 306
Skąd: Korycin
Wysłany: 2017-04-20, 15:21   

repcak, dobra zamówię go. Jeszcze mam czas bo nie wiem kiedy kupie te wałeczki. Postanowiłem zastosować kabel grzewczy. Nie chce grzałki ani żarówek. Odpowiada mi kabelek. Nie wiem jakiej mocy wybrac by szybko stygl. 100 W?
_________________
Zobacz moje kury ^_^ :
http://www.forum.woliera.com/viewtopic.php?t=35594
 
 
repcak 



Województwo: Warmińsko-Mazurskie
Wiek: 16
Dołączył: 23 Gru 2015
Posty: 906
Skąd: ok. Olsztyna
Ostrzeżeń:
 5/6/9
Wysłany: 2017-04-20, 15:25   

kubakurak, Jak kabelek to chyba będziesz musiał użyć rt-2c , bo on ma wtyczkę , a te inne termo, nie mają wejścia na wtyczkę.
_________________
Kacper
 
 
kubakurak 


Województwo: Podlaskie
Wiek: 13
Dołączył: 03 Mar 2016
Posty: 306
Skąd: Korycin
Wysłany: 2017-04-20, 15:28   

repcak, to kupie rt2c i będzie wszystko z głowy. Niedługo zamówię elementy i inku będzie gotowy. To jakiej mocy ten kabel?
_________________
Zobacz moje kury ^_^ :
http://www.forum.woliera.com/viewtopic.php?t=35594
 
 
repcak 



Województwo: Warmińsko-Mazurskie
Wiek: 16
Dołączył: 23 Gru 2015
Posty: 906
Skąd: ok. Olsztyna
Ostrzeżeń:
 5/6/9
Wysłany: 2017-04-20, 15:48   

kubakurak, Powiem ci , że nie wiem bo nie stosuję kabli w inkubatorach , ale chyba taki 100-120 W by starczył/.
_________________
Kacper
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,97 sekundy. Zapytań do SQL: 12