Witam
prawdopodobnie w ta niedzielę będzie już można sprzedawać ptaki na giełdzie..Czy ktoś to może potwierdzić ? czy poza Paczkowska ktoś bywa na Grabiszyńskiej, bo nie wiem gdzie jechać,a zdania są podzielone ?
Pozdrawiam
Hmmm, blaszkodziobe były, ale czy to były gąski?? Nie wchodziłem w ta część placu. Zdaje mi się że gąski też były, mowa o placu na Paczkowskiej, na Grabiszńskiej drobiu było jak na lekarstwo.
Kilka osób z egzotyką, wogole nie było przepiórek, było może z 2 stoiska z drobiem, kilka królików, troszeczkę gołębi. ogólnie 1/3 tego co na Paczkowskiej, ziarno....2 lub 3 stoiska.
25 czerwca pękała w szwach. 99% ludzi wróciła z Grabiszyńskiej.
Oooooo, to super .Dziękuję za odpowiedż . Co prawda nie mam nic do sprzedania , ale potrzebuję kupić kilka pisklaków brojlerów pod kwokę . W mojej okolicy sprzedają takie 3 tygodniowe i nie ma szans wcisnąć je pod kwoczkę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum