Nie pomyliłeś tematów. Przeniosłam posty.
Karzełek polski ma wzorzec i barwy. Jeżeli piszesz o piórach na skokach czy barwach spoza wzorca, to raczej nie jest jeszcze karzełek polski
Ale właśnie chodzi o kp tylko źle sformułowałem zdanie pytałem się czy są jakieś nowe odmiany barwne kp i czy kp można łączyć je różnymi kolorami czy nie mozna
Ostatnio zmieniony przez Bawka 2018-04-27, 19:01, w całości zmieniany 1 raz
Województwo: Śląskie Pomógł: 4 razy Dołączył: 28 Sty 2019 Posty: 215 Skąd: powiat Żywiecki
Wysłany: 2019-01-29, 16:33
Witam. To mój pierwszy post na forum.
Czy ma ktoś u siebie liliputki w barwie jarzębiatej lub bardzo podobnej? Najbardziej mi się podoba barwa jarzębiata u kur, ale nigdy nie spotkałem się z jastrzębiatością u moich ulubionych kurek jakimi są KP. Mam nadzieję, że nie pomyliłem tematów
Pozdrawiam.
Województwo: Śląskie Pomógł: 4 razy Dołączył: 28 Sty 2019 Posty: 215 Skąd: powiat Żywiecki
Wysłany: 2019-04-24, 15:12
Coś ucichł temat.
Dziś nabyłem stadko 1+3 liliputek od kolegi z tego forum. Zobaczę, co uda się z nich zrobić, bo zapowiadają się ciekawie Barwa wpada w srebrzystoszyją.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum