Prenumerowałem Woliere a jak się dowiedziałem że już nie będzie wydawana byłem zawiedziony iwtedy szukałem w internecie aż znalazłem .Choć jestem zwolennikiem pisma drukowanego na papierze i wolał bym żeby nadal ukazywała się Woliera.
Województwo: Podkarpackie Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 21 Maj 2010 Posty: 13 Skąd: Przemyśl
Wysłany: 2010-05-27, 14:33
Witam ja prawdopodobnie o ile sięgam pamięcią dobrze to z forum aviornis trafiłem na forum woliery na początku przeczytałem wszystko co się dało . A niedawno za namową kolegi JABOL1986, się zarejestrowałem .
Województwo: mazowieckie Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Lip 2010 Posty: 26 Skąd: Nadbużańskie tereny
Wysłany: 2010-07-07, 12:26
Witam wszystkich serdecznie .
Przez przypadek trafiłem na ten portal, od jakiegoś czasu czytam wasze wiadomości na temat kurek i kaczek. Dziś postanowiłem się zarejestrować, myślę, że milo będę tu spędzał swój wolny czas, na poszerzaniu swoich wiadomości dotyczących hodowli kurek i kaczek .
Województwo: lubelskie Pomogła: 3 razy Dołączyła: 21 Maj 2010 Posty: 118
Wysłany: 2010-07-12, 21:37
Ja sama wyszukałam to forum.
Interesuję się ptakami - i tymi dzikimi, ( nieco więcej ) i hodowlanymi, więc chciałam poszukać portalu, gdzie mogę podzielić się swoją wiedzą...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum