Województwo: świetokrzyskie
Wysłany: 2007-12-11, 01:06
Ja kupiłam we wrześniu 2 parki liliputek zielononóżki od P.Stanisława..kurki i kogutki śliczne ,1 parkę dostałam grati.Oprócz tego, za mały błąd pracownika nadającego przesyłę, Pan Stanisław uparł się ,dać mi w prezencie 2 kurki w ramach rekompensaty [oprócz zwrotu nadpłaty,którą chciałam za nie zapłacić]Ojj...uparciuch z tego Pana Stasia
Hmmm a ja kupiłem od Wanteda 3 kurki i kogutka cochina min. są poprostu uroooocze i co najlepsze zawsze jak kupię coś nowego to w domu są problemy krzyczą i w ogóle a tym razem są zachwyceni. razem z kurkami przyszła także parka kaczek biegusów czarnych od Ice też sa powalające i slicznie sie prezentują na wybiegu. Polecam!!!!;)
Województwo: Polska Pomógł: 9 razy Dołączył: 22 Paź 2007 Posty: 159
Wysłany: 2008-08-22, 07:30
już jakiś czas temu nabyłem czubatki od mateusz20 , tak jak mi pisał na pw tak też było, wszystko w porządku, jak najbardziej pozytywne wrażenia.
kurki kończą pierzenie, jestem pod wrażeniem naprawdę dobry materiał do dalszej hodowli.
Województwo: Polska Pomógł: 9 razy Dołączył: 22 Paź 2007 Posty: 159
Wysłany: 2008-08-22, 07:32
również bardzo dobre wrażenia z transakcji z Dominik67 od podjęcia decyzji o nabyciu , bardzo szybki przelew w sumie w 5 dni zakończenie transakcji. polecam tego forumowicza
Ja również mogę powiedzieć ,że jestem bardzo zadowolony z transakcji z Iro_mak, Bardzo miły człowiek, wysyłka dokonana zaraz po wpłynięciu pieniędzy na konto. A co najważniejsze jestem bardzo zadowolony z ptaków jakie od niego otrzymałem. Bardzo polecam tego hodowcę w celu nabycia u niego jakichkolwiek ptaków.
_________________ Padam aby powstać, Wstaje aby walczyć, Walcze by wygrać
Ostatnio zmieniony przez Dominik67 2008-08-22, 15:22, w całości zmieniany 1 raz
Fogel [Usunięty]
Wysłany: 2008-08-23, 22:43
Polecam ptaki od Gonzo ,przepiórki chińskie standard z 2008 wysiadują jajka , japońskie niosą sie jak djasi Kalifornijskie pięknie sie wybarwiają .Odbierałem osobiście a raz z przygodami! wróciłem bez ptaków!!! tak sie spieszyłem wiec szybko wysłał ptaki autobusem kursowym i były za dwie godziny u mnie jeszcze raz POLECAM ps. jestem w trakcie dostawy kur czubatek polskich miniatury od pana Jurka podobno wystawowe zobaczymy:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum