Witam Wszystkich.Chciałbym byśmy w tym temacie podzielili się swoimi i cudzymi/za zgodą/ogrodami,podwórkami,oczkami wodnymi,kompozycjami roślinnymi itp.Proszę wstawiać zdjęcia ciekawych kompozycji wystroju ulic,domów,parkanów,wszelakie ekstrawagancje roślinne.Pokażmy jak zmieniają się te miejsca w ciagu całego roku.
Proszę o zdjęcia.Komentarze zbyteczne.
Ostatnio zmieniony przez mirek_60 2011-05-01, 18:40, w całości zmieniany 2 razy
będąc w NL byłam zachwycona tak przyciętymi drzewami . Spróbowałam poprowadzić drzewka jak na foto 2 ale z powodu braku konsekwencji wyszedł mi tylko poziom pierwszy
Marius, Dyvid - piękne ogrody.
Gratulacje dla Was i dla innych członków rodziny za kawał dobrej roboty
Ja też mogę wstawić kilka zdjęć mojego ogrodu, chociaż nie będą one zaskoczeniem. Większość z nich wstawiałem już w swoim temacie, ale Mirek_60 chciał żebym coś wstawił.
Jolek - jak chcesz zobaczyć przycięte drzewa tak jak na Twoim pierwszym zdjęciu to zapraszam do Krosna;) Przez całe miasto jadąc można zobaczyć tak wyglądające drzewa.
Ciekawie to wygląda, choć jak dla za bardzo drastycznie )
Zdjecia z lat poprzednich bo nowych nie mam ale nic się raczej nie zmienilo,
Opuncjowa grządka Strażnicy ogrodu zabawy z nożycami
sposób na optyczne powiększenie oczka wodnego
oczko już w pełni życia z lliami i rybami
wiosenne bujność floksów ulubione pnącza
milin amerykański i glicynia
tp29 - u nas jak przycinają drzewa to wygląda jak z cmentarnego horroru - takie pokaleczone. Te co pokazałam na foto są ,,subtelnie" przycinane bez gigantycznych ran.
Al masz w rękach ,,talent"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum