Wysłany: 2014-12-29, 19:19
Nr Tel.: 695223890 Skype: zebik1001
z tego co mi wiadomo to jak kogut bedzie złoty a kurka srebrna to mlode kurki beda zlote a koguty srebrne, jesli bedzie odwrotnie u rodzicow to wszystkie mlode beda srebrne
A jak kurka złota i srebny kogucik bedą miały potompstwo tonie będą miały w genach inny kolor?
Połowa kogutów a połowa kurek .
Wejdź na podaną stronę tam są też podane geny. Całej strony google translator nie tłumaczy ale jak zrobisz kopiuj wklej to zobaczysz co i jak.
_________________ Karzełek kochin, serama.
Ostatnio zmieniony przez quaglia 2014-12-29, 21:45, w całości zmieniany 1 raz
Witam wszystkich. Jestem użytkownikiem od wczoraj i dopiero uczę się być forumowiczem, dlatego, chociaż temat zapewne poruszany był już na forum, proszę o odpowiedź na pytanie: jak szczepić małe sebrytki. Wiele razy szczepiłem już w życiu golębie (różne rasy i nie tylko swoje) ale szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie wbijania igły w kark jednodniowego kurczęcia sebrytki. Napiszcie proszę, jak to się wykonuje.
wera5510, hehe bardzo ładne . Moje nie doszłe marzenie ale w tym roku robie woliere dosyć dużą to może wkońcu je nabęde, bo zachorowałem na nie już chyba z 4 lata temu i jeszcze ich nie mam, a są takie piękne.
_________________ Nie lubię słowa ,,muszę" , nie cierpie stwierdzenia ,, bo tak wypada'' i jestem przeciwko zdaniu ,,to się nie uda''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum