Witam.Mam pytanie.Rozpocząłem hodowlę karzełka holenderskiego,mam parkę.Kogut od 6 rano non stop pieje ma kilku minutowe przerwy czy da sie to wyjasnić.Czy powodem może być, że ma tylko jedną towarzyszkę?
Ostatnio zmieniony przez 2011-04-23, 01:37, w całości zmieniany 2 razy
Województwo: mazowieckie Pomógł: 8 razy Wiek: 65 Dołączył: 08 Lip 2006 Posty: 2268 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-01-05, 09:14
Jest to oczywiste.
Mój kogucik, który ma nie jedną a dziesięć kurek, kiedy wraca wieczorem wykończony z roboty do domu walnie se tylko piwko, nawet telewizji nie ogląda, siada na grzędzie, nie pieje w ogóle, bo mu się po prostu nic nie chce.
Rano zapieje raz albo dwa.
Kiedyś spytałem się go, jak chłop chłopa dlaczego ma taką depresję, odburknął tylko: tak ja byś, k..., nie wiedział?
Województwo: mazowieckie Pomogła: 5 razy Wiek: 48 Dołączyła: 22 Maj 2009 Posty: 733
Wysłany: 2010-01-05, 11:26
Nie mam tych kurek,więc nie powinnam się tu odzywać,ale nie mogłam się powstrzymać,gdyż odpowiedź Pana Roszkowskiego wywołała u mnie szeroki uśmiech,a tak mi było ostatnio troszkę smutno.Panie Stanisławie uwielbiam czytać to co Pan pisze,bo nie dość,że mądrze to jeszcze czasem smutną babę Pan rozweseli
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum